© 2009 - 2018 S.C. Fashion Days Shopping S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.15512

DESCOPERA COLECTIA
ЗА НЕГО

…Si daca vrei sa impresionezi, calc-o doar un pic!

Когато треската за подаръци удари своя пик, просто си изтананикай мантрата: „Няма страшно“. Пусни си малко джаз, направи си чаша горещ шоколад и остави на нас да те срещнем с няколко чудесни идеи за вдъхновение. 

Най-хубавият подарък за вечни времена си остава... вниманието. Малкият жест, който умее да завихря големи емоции. Като обувките, които за миг са просто вещ, а в следващия се превръщат в спомен за цял живот, поднесени на приятелка, която отдавна мечтае за тях. Или раницата, която Той, (онзи специален за теб Той!), ще напълни с карти, магнити и истории за разказване от далечни, далечни места. 

Всъщност това е искрата на Коледа – онази, която ние самите създаваме за другите. С всичката си обич.  

Бижута и аксесоари

ЗА НЕГО

ВХОД

ВХОД

КОЛИЧКА

КОЛИЧКА

ЗА НЕГОЗА НЕГОЗА НЕГОЗА НЕГОЗА НЕГОЗА НЕГОЗА МОМИЧЕТАЗА МОМЧЕТАЗА НЕЯЗА НЕЯЗА НЕЯЗА НЕЯЗА НЕЯЗА НЕЯЗА НЕЯ

ПОД ЕЛХАТА

Пътеводител в сезона на коледните чудеса

© 2001- 2019 Dante International

© 2001- 2019 Dante International, 

Нов гардероб само с едно докосване! 
Свали МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ 

ПОСЛЕДВАЙ НИ И ТУК

ЗА НЕЯ

Правилният аксесоар има суперсилата да превърне и най-обикновената дреха в малък шедьовър. Ние селектирахме някои от най-добрите ни находки тук за теб, за да облекчим избора ти и да направим лова на съкровища дори още по-приятен.

ЗА НЕЯЗА НЕГО

Нещо ново, нещо специално, нещо безспорно качествено, което за дълго ще остане в колекцията ти? Защото празниците заслужават своята почетна доза глезене, а ти заслужават да заблестиш!

Премиум марки

Подаръци под 60 лв.

ЗА НЕЯЗА НЕГО
ЗА НЕЯЗА НЕГО

Подаръци под 100 лв.

Пуловери

Тук играта е кой е по-по-пухкав! Избираме най-добрите си топли приятели за зимата и превръщаме част от тях в подаръка, който ще стопли нечие любимо сърце.

ЗА НЕЯЗА НЕГО

Коледен уют

Ето и една селекция, която събрахме с много отношение и любов към онези хубави моменти у дома, които дълго ни топлят дори след като зимата отмине.

ЗА НЕЯЗА НЕГО

Поднеси на някого топлина и уют, които да пренесе със себе си на пистите!

ЗА НЕЯЗА НЕГО

Хайде на ски!

За най-малките!

Когато мислим за най-малките, искаме точно това – просто да ги зарадваме, но и да им поднесем нещо с гарантирано качество. Малките вълшебства за детския гардероб са ТУК!

ЗА МОМИЧЕТАЗА МОМЧЕТА
РАЗГЛЕДАЙ

Вдъхнови коледния си дух със селекция тематични илюстрации от любими български автори и идеи за коледни пожелания

РАЗГЛЕДАЙ